пятница, 3 января 2020 г.

Авто євро тур до Німеччини

Доброго дня, шановні гості моєї сторінки!

У 2020 року (дати уточнюються) відбудеться авто євро тур до Німеччини, щоб вибрати Вам хороші автівки!
Тур розрахований на 3-х осіб. Рухатися Німеччиною ми будемо на легковому автомобілі.

Вартість послуги з організації вашої поїздки в Німеччину за авто, підготовки всіх документів, підбору, пошуку і перевірки стану автомобіля, оформленням всіх документів в Європі, допомоги із документообігом та розмитненням в Україні – 350€ за 1 машину.
 Для першого учасника, який зареєструється, можлива знижка на придбання авіаквитка!


Як виглядає весь процес:
- Першим кроком Вам потрібно визначитися з автомобілем та зрозуміти чи відповідає Ваш бюджет вашому бажанню. Для цього Ви можете скористатися сайтом https://www.mobile.de/ru/, щоб орієнтуватися у цінах авто в Німеччині.
Далі можете прорахувати вартість розмитнення авто тут: http://www.mdoffice.com.ua/pls/MDOffi...
До даної сумми Вам потрібно буде додати ще вартість самого туру, додаткові витрати, послуги брокера, сертифікацію, першу реєстрацію в Україні.
- За декілька днів перед виїздом, ми разом із Вами, в Україні шукаємо варіанти, що Вам підходять по бюджету. Дзвонимо, перевіряємо інформацію, плануємо маршрут поїздки, організовуємо наш спільний трансфер (переліт), ночівлю і харчування в Німеччині.
Проводимо огляд авто, документів. Оформляємо купівлю і всі потрібні супровідні документи. Зв’язуємось з брокером в Україні і оплачуємо приблизну вартість розмитнення.
Існує 2 способи оплати розмитнення: віддалено через інтернет-банкінг (ПРИВАТ24) або доручити оплату близькій людині в Україні.
Клієнт їде з повним пакетом документів в Україну САМОСТІЙНО.
По приїзду додому, необхідно пред’явити автомобіль брокеру на митницю для встановлення остаточної вартості розмитнення, пройти сертифікацію та зареєструвати авто в сервісному центрі (МРЕО).
Ми можемо розмитнити Ваше авто у Києві. Також є контакти брокерів і в інших містах. Ви можете розмитнювати через Вашого брокера у Вашому місті.

 !!!!!!!! Приблизний перелік витрат на купівлю і розмитнення автомобіля з Німеччини:
– вартість авто - ??? €,
- вартість послуги "Євро тур"
- 350€, - оформлення реєстраційних документів в Німеччині - 200-250€,
- заправка авто - ±100€, - проживання/проїзди по Німеччині - від 150€*,
- переліт - від 50*.
- сертифікат відповідності - 100€*,
- послуги брокера - від 200€*,
- митні платежі - ???€ (пдв, мито, акциз) + реєстрація в МВС ???€ (3-5% від вартості). !!!!!!!!

_________________ *
- дана цифра не є сталою, і може коливатися. Вказано середнє значення.


 Ми допомагаємо (консультуємо) з документами, брокерами, платежами, сертифікацією, обліком і т.д. Допомога включена у вартість послуги.
 Платежі за розмитнення (акциз, мито, ПДВ), послуги брокера, оцінку вартості, сертифікацію, облік – оплачує клієнт в національній валюті (гривня).
 Для поїздки в Європу потрібен закордонний паспорт з візою, або біометричний закордонний паспорт. Обов’язково потрібно придбати медичну страховку на термін поїздки!

Для запису на поїздку потрібно оплатити завдаток 100€ (в грн. по курсу на карту або особисто. ЗАВДАТОК не повертається у випадку Вашої відмови від поїздки).

 Ми не беремо комісійних за торг! 📞 +3 8066 480 94 71 За цим номером закріплені також Viber, WhatsApp та Telegram.

 ☞ Наш Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCmOE9OCof49JlgUz5wIHV0A

Комментариев нет:

Отправить комментарий